Slobodné informácie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prečo Trenkwalder dĺži Socialnej poisťovni skoro 10 miliónov korún?

Najväčšia personálna spoločnosť na Slovensku, ktorá vznikla veľkými akvizíciami pred pár rokmi, sa dostáva do problémov. V súčasnosti (k 30.06.2009) dĺži Sociálnej poisťovni skoro 10 miliónov korún.
Podľa informácií dostupných na stránke Sociálnej poisťovne, väčšie množstvo personálnych agentúr (aj hviezdy ako Amrop Hever) dĺžia peniaze za odvody,  kraľuje im však spoločnosť Trenkwalder, ktorá k 30.06.2009 dĺži presne 307 501,54 €.
Riaditeľom tejto spoločnosti je Ľuboš Sirota, v média často vystupujúci a zastupujúci ako prezident aj Asociáciu personálnych agentúr. Nie je to hanba, ak spoločnosť prezidenta asociácie dĺži skoro 10 miliónov korún  za odvody? Nemal by pán Sirota odstúpiť z tejto pozície?
Pán Sirota v média často mudruje a dáva rady (viď. napríklad jeho článok Čo nás nezabije, to nás posilní), viditeľne si však nevie poradiť ani s vlastným businessom! Vo svojich príspevkoch často kritizuje vysoké odvody (čo je oprávnená kritika), jeho spoločnosť Trenkwalder však problém vysokých odvodov vyriešila po svojom - prestala ich platiť...

Odkaz na Sociálnu poisťovňu:
http://www.socpoist.sk/dlznici-na-poistnom/487s?kriterium=string&sword=trenkwalder&x=0&y=0

Na telo | stály odkaz

Komentáre

  1. takze preto sa ten biznis s prenajimanim pracovnych sil tak zdarne
    rozvijal. hned mi to bolo podozrive. Setkych tlacili nie do zamestnaneckeho pomeru ale ponukali vyplatu netto miezd od personalnej agentury...
    Predpokladam, ze trenkwalder dostane z fondov EU nakoniec nejake dotacie a bude po ftakoch. Avsak: pozor na terminy...este je pri moci Smer, takze este ruocik musia Trenky vydrzat s tou roztahanou gumou...sak.
    publikované: 28.07.2009 17:03:14 | autor: bookzin (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Som rád, že som ich opustil
    Konečne mám zamestnávateľa, ktorý riadne platí a na zozname sa nenachádza, pracoval som u štyroch z toho traja na zozname v Sociálnej poisťovni. Teraz druhý ktorý tam nie je.
    publikované: 08.01.2010 17:26:25 | autor: vrx (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014