Slobodné informácie

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Cirkus s menom Matovič

Poslanec NR SR za SaS Igor Matovič tvrdí, že jeho kamarát zo srandy mu chcel dať 20 miliónov eur pre "obyčajných ľudí", aby zahlasovali za pád vlády. V tomto príbehu veľa vecí nehraje.
Po prvé, ak niekto niekde pri pive nezáväzne povie nejakú blbosť (napr. chlapci, vedľa je banka, neprekopeme sa tam?),
tak sa z toho nerobí správa pre novinárov. Ak, tak to znamená iba to, že jeden z tých kamarátov, čo sa bavia a vtipkujú pri pive je totálny vôl. Takže ak je Matovič vôl, platí táto premisa.

Po druhé, ak niekto chce reálne niekoho podplatiť, tak ten druhý má povinnosť informovať o tom prokuratúru resp. políciu, ináč nesplnil oznamovaciu povinnosť o príprave závažného trestného činu korupcie verejných činniteľov. Takže ak platí táto premisa, Matovič kryje človeka, ktorý chcel spáchať závažný trestný čin (a súd rozhodne či išlo o prípravu trestného činu alebo o už o pokus o spáchanie trestného činu)

Po tretie, Matovič nie je tak čistý ako hovorí, nedávno pod svojim článkom v diskusii sám povedal, že v minulosti podplatil doktora (mimochodom jeho meno tiež nechcel zverejniť) aby operoval jeho otca. Takže s aktívnou korupciou pán Matovič skúsenosť má.

Po štvrté, predseda strany SaS Richard Sulík v rozhovore pre TV SME povedal, že podľa neho je OK, ak Matovič neprezradí svojho známeho. Čo to hovorí o predsedovi, ktorý má v košiari napr. Miškova, ktorý aktívne obchodoval s Vladimírom Poórom?

Po piate, Matovič následne vo svojom blogu uviedol, že jeho známy za nim prišiel, plakal a žobronil, aby ho neudal. Je toto uveriteľné divadlo? Ak si ten známy robil iba srandu, čoho sa bojí? Akých kamarátov má ešte Matovič?

Keď to zhrniem, v estráde Matovič niečo poriadne smrdí.

Korupcia | stály odkaz

Komentáre

  1. aj moja hlava tvrdí
    že to smrdí..
    lož a klamstvo
    takú politiku hrá panstvo..
    publikované: 25.06.2010 12:17:09 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. cirkusu si ešte užijeme s touto vládou
    čo aj čakať keď sa tam dostala feťácka strana
    publikované: 25.06.2010 12:32:55 | autor: believer (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. dobry koment,
    radost:-))
    publikované: 25.06.2010 16:15:08 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. A za niekoho diletantizmus
    vtipkovi teraz siahajú právnici na krk. (Sas plánuje podať trestné oznámenie v pondelok). Skôr pánovi Matovičovi by sa mali vrhnúť po krku chlapci zo zvieracími kazajkami, lebo jeho správanie odporuje ľudskej logike.
    publikované: 26.06.2010 18:11:33 | autor: emma mala (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014